Gratis kulturdag konsert med Arne Alligator och Mumin utomhus i Hagalund 20.9 kl. 14

 

Tid: söndag 20.9.2020 kl. 14.00
Plats: Vindängens bollplan, Vindgränden 10, 02100 Esbo (Hagalund)
Förhandsanmälan: webropol.com/ep/kulturdagkonsert 

Fritt inträde - förhandsamälan krävs! Som "inträdesbiljett" samlas även begagnade barnkläder och leksaker in till förmån för föreningen Hope. Läs mer nedan!

Vi som jobbar med Kulturdagen är kända för att vi inte ger upp, så trots att vi detta år har varit tvugna att flytta på Kulturdagen i två omgångar ville vi ge Esbobarnen en rolig kulturupplevelse i dessa omständigheter. Då våra vänner Arne Alligator och Mumintrollet hade samma önskan - att ge barnen något roligt - var beslutet gjort - en konsert utomhus på en stor idrottplan där det är enkelt att hålla distans.

Konserten är en del av Kulturdag konceptet där arrangörer är Esbo stad och Esbobygdens ungdomsförbund.

Gällande Covid-19
Med hänvisning till myndigheternas anvisningar samlar vi in kontaktuppgifter (i samband med anmälningen) som förstörs 21 dygn efter evenemanget.Om coronasmitta konstateras eller misstänks hos någon som deltagit i ett evenemang måste myndigheterna kunna spåra vilka som varit i hens sällskap. Anmälan görs före evenemanget via webropol.com/ep/kulturdagkonsert.
 

Fritt inträde men din inträdesbiljett hjälper!
Enligt Kulturdagens traditioner är en av våra satsningar för hållbar utveckling och gemensamt ansvar konsertens "inträdesbiljetter". Ett begagnat (men användbart!) barnklädesplagg eller en leksak som du inte längre behöver fungerar som en frivillig inträdesbiljett. I samarbete med föreningen ”HOPE - Yhdessä & Yhteisesti” bidrar vår roliga dag till att hjälpa barnfamiljer i huvudstadsregionen.
Insamlingspunkter hittar du vid ingången.

 


En kulturdag flyttad till 18.5.2021 

 

Information gällande KULTURDAGEN 1.9.2020

Efter långa diskussioner har arbetsgruppen för Kulturdagen, med tanke på publikens, aktörernas och personalens bästa, gjort ett svårt, men enligt oss ett ansvarsfullt, beslut gällande årets Kulturdag.

Med hänvisning till myndigheternas och Esbo stads anvisningar, samt läget för coronaviruset i vårt samhälle, har vi bestämt att återigen flytta på KULTURDAGEN. Detta för att minska risken att coronaviruset sprids.

Detta innebär att höstens Kulturdag på barnens kulturcentrum Aurora flyttas till våren 2021 och det nya evenemangsdatumet är tisdag 18.5.2021 och platsen den samma; kulturcentret Aurora.

Arbetsgruppen startar möjligast fort arbetet med vårens Kulturdag för att kunna ge er möjlighet att få glädjas av de aktörer som var inprickade till evenemanget det här året. Men pricka redan nu in dagen i era kalendrar!

Tack för ert tålamod!
 


År 2020 firar vi tyvärr ingen Kulturdag tisdagen på grund av covid-19 viruset.  Välkommen med nästa år 18.5.2021 på denna glada färd! Dagens program hittar du under våren 2021 här! Det blir en dag fylld med konserter, verkstäder, djur, guidade turer m.m.

En satsning för hållbar utveckling och gemensamt ansvar kommer att fungera som "inträdesbiljett" till dagens program, som är kostnadsfritt för publiken. Vi kommer att utmana alla deltagande barn och vuxna att delta i insamlingen av begagnade kläder och leksaker till förmån för föreningen HOPE, som arbetar för barnfamiljer i Finland som behöver stöd och hjälp.

 

Ett stort tack till följande finansiärer som gjorde det möjligt att ordna evenemanget i maj 2019! 
Esbo stads kulturnämnd, Aktiastiftelsen i Esbo-Grankulla, Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond, Föreningen Konstsamfundet, Svenska kulturfonden samt William Thurings stiftelse